Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Народе, ще си свидетел на поредното предателство и национална катастрофа

May be an image of 2 people and people standing

Леонид Георгиев

Преди да влезем в НАТО трескаво ни разоръжаваха.

Сега, също трескаво искат да ни въоръжават.

Къде е логиката? Няма пример за друга НАТОвска държава обезкостена по този варварски начин, всички бивши СОЦ републики си запазиха съветското въоръжение.

Та пак питам, къде е логиката?

May be an image of 2 people and people standing

Логиката е в това, че България не трябва да разполага с ефективна и въоръжена армия, заради предаването и в последствие на Турция без бой. Това не е параноя, а предстояща опасност. Не случайно южната ни граница е разграден двор с неубедителното обяснение, че граничим с партньорска НАТОвска държава. За разлика от лековерните българи, Гърция има силно милитаризирана и обезпечена граница към съседна Турция, въпреки общото членство в НАТО. НАТО е еден съюз на хартия, който може всеки момент да бъде разпуснат, тогава ще лъснат всичките мотиви за отношението на Запада към България. Това е отношението на англосаксите, командвани от евреи към всеки един славянски и русофилски настроен народ, не очаквайте друго.

Целта на НАТОвсктото "българско" правителство, с аргумента "руска агресия" е източване на българската хазна по заръка на техните господари.

May be an image of 1 person, map and text that says 'RUSSIA AVGANISTAN CHINA niER E TE гледайте къде e ¿-кр@й н@ и точно до нея руссия A па виждате ли къде e па сащ( (америка) !?! Ape сега па виждате ли множеството американски бази разположени в почти всички държави съседни на руссия. ако при тези факти твърдите че агресор E руссия вие не cTE добре и имате голям проблем.'
Facebook

В потвърждение на моите думи - какво сме получили от НАТО досега - гумени лодки и няколко секънд хенд корита, които и ром не би харесал за старо желязо?

Не получихме и няма да получим предплатените прескъпо изтребители F-16.

Същото направиха и в ¿-кр@й н@, като докараха тонове безполезно и неефективно оръжие, което ¿-кр@ ин ците не са получили безплатно, а срещу кредити от Запада.

И така евроинтегрираний, НАТОвский, болгарский Народе, ще си свидетел на поредното предателство и национална катастрофа, ако не вземеш нещата в свои ръце.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!