Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ясновидката Теодора Стефанова: Путин ще смачка Байдън, а ЕС ще се самоунищожи!

Теодора Стефанова е призната по много географски ширини с точните си познания!

Българското ясновидско чудо Теодора Стефанова отдавна е призната и слушана не само в родината си, но и навън. Славата й е дори далеч по-голяма зад границите ни като тя дълги години е личната гадателка на Силвио Берлускони.

Теодора Стефанова

Теодора Стефанова с големи разкрития за бъдещето на света

Нещата, които е казвала, са се случвали на 99 процента и няма защо да се съмняваме, че сега ще бъде нещо по-различно. А Теодора Стефанова излезе с предсказание за темата, вълнуваща целия свят – конфликтът между Запада и Русия.

Стефанова е категорична, че Владимир Путин, който е обвиняван от Белия дом и ЕС в едва ли не тероризъм и опити за започване на война с ¿-кр@й н@, ще излезе победител. Както и самата Русия. Тепърва руската мощ ще се покаже отново и ще обърне представите на много страни за себе си.

„Путин е силен и Джо Байдън отлично знае това. Сега го играе на проба и грешка, за да може неочаквано Путин да му клекне. Това няма да стане. Русия не е Иран, нито Ирак, нито Афганистан… все страни, в които Америка и НАТО нарочно създаваха конфликти заради личните си интереси и алчност.

Русия е сила и тя ще покаже на САЩ кой командва. Отсега казвам, че война няма да се разгори, а руската държава ще има най-силното си влияние над света след около две-три години, някъде около 2025-та. Защото тогава ще стане нещо, очаквано отдавна от мнозина – ЕС ще се срине, ще се разпадне“, казва Теодора Стефанова.

Тя допълва, че вината за това ще е изцяло на европейските държави и новото модерно, което брутално заличава християнските и човешки ценности. Неслучайно дава пример и с Виктор Орбан, който неведнъж се противопоставя на безумията на Евросъюза и е обявен затова за персона нон грата.

Орбан също клони към Русия, както и президентът Румен Радев, показал мъдрост и отговорност в конфликта между Путин и Запада. А за България Стефанова предрича тясно партньорство и сътрудничество с Путин след няколко години. Както и разцвет. Дано се случи!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Ясновидката Теодора Стефанова: Путин ще смачка Байдън, а ЕС ще се самоунищожи! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!