Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал! С нашите пари управляващите помагат на чужди корпоративни групировки в условията на криза!

Може да бъде изображение с 1 човек

Димитър Байрактаров

26 милиарда от предвидените 30 милиарда данъчни приходи в бюджета за 2022 година се внасят от нас обикновените граждани! С нашите пари управляващите помагат на чужди корпоративни групировки в условията на криза! С нашите пари, управляващите си заплащат многохилядните си заплати и не забравят да се погрижат за политическите партии да получават от нашите пари многомилионните си партийни субсидии! Говорят за борба с корупцията, а забравиха за картела в търговията с горива!? Както се вижда от всички ни, правителството е много, ама много "загрижено" за нас обикновените граждани! Даже Корнелия и нейната партия били много "загрижени" от нарастващите цени и инфлацията! За малко да им повярвам!

Ама, като сте толкова "загрижени", защо не въвеждате необлагаем минимум на доходите? Примерно, при необлагаем минимум от 1200 лева, поне 1440 лева годишно ще останат в джоба на всеки съответен човек или 2880 лева в двама работещи родителя. Няма да обяснявам на богатите социалисти и депутати какво означава тази сума за едно четиричленно семейство.

Вместо тази мярка да бъде приложена, Корнелия с мазен глас ни обяснява колко много била загрижена за колекторските фирми и, за да не рекетират незаконно, тя, милата, им направила закон!

Естествено, за да се направят на много "загрижени" пред бедните пенсионери, депутатите загрижено и по социалистически си вдигнаха заплатите с 16 %. Пак толкова загрижено ни заобясняваха, че щели да ни продават дървата на по-ниски цени от фирмите, а в същото време целта е да бъде обслужена дървената мафия!

Представяте ли си, за какъв цинизъм става въпрос? В същото време бяха назначени минен инженер за министър на туризма, машинен инженер за социален министър, който още не може да схване какви ги творят по отношение на децата и хората с увреждания и как парите изтичат през фалшиви телкове?

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!