Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан: Влизам в огъня за Путин, смърт за НАТО!

orban_600x400 (1)

Виктор Орбан срина ЕС и НАТО!

НАТО срещу Русия

Премиерът на Унгария е готов да извади страната си от НАТО, ако тя бъде въвлечена във военен конфликт с Русия. Виктор Орбан обяви официално, че няма да приеме натовски войски на своя територия, както иска американският му колега Джо Байдън.

“Русия е наш приятел и партньор, няма как да воюваме срещу нея. По-скоро ще излезем от НАТО, отколкото да се изправим срещу Путин”, каза Орбан.

Виктор Орбан е на страната на Русия срещу НАТО, въпреки че Унгария е член на НАТО

Унгарският премиер изрази мнение също, че НАТО може да се разпадне, защото на практика не изпълнява това, заради което бе създадено. Организацията е с основна функция защита на своите членове, а в момента се опитва да защити ¿-кр@й н@, която не е член на НАТО, сякаш само и само да всее раздор на изток.

Орбан има причина да е ревностен защитник на Русия. Наскоро той се срещна с Путин в Москва и договори най-евтиния газ в Европа за години напред.

Докато от ЕС и САЩ плашат Русия със санкции, Виктор Орбан сключва много изгодни за Унгария сделки. Ето защо той ще има повече полза, ако извади Унгария от НАТО, отколкото да се сражава срещу Руската федерация, Svobodnaevropa.bg.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Виктор Орбан: Влизам в огъня за Путин, смърт за НАТО!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!