Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Задкулисни уговорки за енергийната ни съдба се правят в САЩ. Това разбираме от Херо Мустафа и американското посолство в София!

Задкулисни уговорки за енергийната ни съдба се правят в САЩ. Това разбираме от Херо Мустафа и американското посолство в София!

Кристиян Коев

Задкулисни уговорки за енергийната ни съдба се правят в САЩ. Това разбираме от Херо Мустафа и американското посолство в София!

Задкулисна визита на българска делегация в САЩ, предвождана от Херо Мустафа решава енергийното бъдеще на България! Оказа се, че делегацията, предвождана от Херо Мустафа и Асен Василев с участието на енергийния ни министър, не е била съгласувана с МС. Още по – учудващо е,

че информация за тази визита не получаваме от медиите, а от американската амбасада в София!!
“ Понеделник, във Вашингтон, високопоставени американски служители от The White House, U.S. Department of State, U.S. Department of Commerce и U.S. Department of Energy бяха домакини на българска делегация на високо ниво от търговски и енергийни експерти. Засиленото сътрудничество за диверсификация на енергийните доставки и зелени инициативи ще означава по-голяма енергийна сигурност и просперитет за България. #StrongerTogether #ЗаедноНапред. “

Това е изявлението, което ни осведомява за случващото се от американския посланик в България. Според информация става дума за уговорки за доставка на втечнен газ от САЩ за България при евентуален конфликт в ¿-кр@й н@. Въпросът е защо всичко е толкова забулено и задкулисно и медиите са изключени,

а точно те трябва да информират обществото за случващото се. От това зависи и цената на енергийните източници в България. Редно е да припомним, че по времето на диктатурата нямаше информационни медии, а средства за масово осведомяване. В момента с такива действия се връщаме в мракобесието на тоталитаризма. И после нямало демокрация! Е, как ще има, след като методите са от времето на Сталин!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Задкулисни уговорки за енергийната ни съдба се правят в САЩ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!