Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ДПС хвърли бомба: Петков и Василев продължават да работят с китайци, получили "златни" паспорти

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

ДПС обвини премиера Кирил Петков и вицето му Асен Василев в продължаваща схема за раздаване на "златни" паспорти, въпреки приетите днес текстове за тяхната забрана. А лидерът на Движението Мустафа Карадайъ директно уличи Петков в лъжа, след като миналата седмица той е обещал на депутатите от първия ред на парламента да подкрепи законопроекта на ДПС, който предвиждаше пълна проверка на всяко инвестиционно гражданство, получено у нас. Днес текстовете на Движението бяха отхвърлени. 

Според Йордан Цонев има конкретна връзка между олигарха Иво Прокопиев, министър-председателя и финансовия министър, заедно с шефа на Агенцията за насърчаване на инвестициите и част от директорския съвет на ББР Стамен Янев. 

"Затова настоявахме за пълна проверка на всяко дадено гражданство. Само така ще рухне митът за участието на ДПС и Делян Пеевски в тези схеми и ще излязат наяве истинските търговци на гражданство и пребиваване у нас. 

ДПС ще отиде до край и ще покажем кои са истинските ползватели на тази екстра, кои са осребрили възможността и кои сглобиха схемата "Магнитски", заяви Цонев.

А Хамид Хамид добави, че днес маските са паднали. "Никой не подкрепи законопроекта ни за пълна проверка на всеки конкретен случай на инвестиоцонно гражданство. Миналата седмица лично Петков се спря при нас и обеща да подкрепи законопроекта. Но явно се страхува. От какво се страхуват Петков и Василев? 

Дали ги е страх, че ще излязат наяве всички китайци, с които продължават да работят или че ще се разкрият схемите им с кръга "Капитал"? Всичко води до марионетките на Иво Прокопиев - Асен Василев и  Кирил Петков", отсече депутатът. И насочи специално внимание по темата към две сделки - концесията на летище "Пловдив" и Индустриалната зона в Божурище. 

"Дали това не са същите китайци, на които Асен Василев открадна интелектуална собственост и я продаде за някой лев пак на китайците? Дали не са същите китайци, представители на техните служби, за които ЕК отдавна ни алармира? Дали не са тези китайци, които инвестират чрез Индустриална зона - Божурище чрез Стамен Янев и Кирил Петков? Дали отзад пак не стои Прокопиев?", пита Хамид. 

Карадайъ заяви още, ще информира партньорите на ДПС в ЕП за случващото се у нас. Въпросите ще засегне и пред представителите в ЕК. 

"Всеки конкретен случай ще бъде проверен и те ще бъдат информирани. Г-н Кирил Петков пред камерите и пред вас каза, че е поел ангажимент пред ДПС, че ще подкрепи нашето предложение да се извършат проверки. Виждаме поредната лъжа от тяхна страна. Въпросът тука опира и до друго - кой кого, как и защо прикрива и се лъже. Защото г-н Петков, като поема този ангажимент, очаквахме, че най-малкото от парламентарната група на социалдемократите - "Промяната", ще подкрепят предложението ни за проверки. За този кръг явно фактите нямат никакво значение. За тях е важно те чрез своите проксита и медии какви внушения ще направят и те се оказват много по-важни от фактическата картина", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. И добави, че трябва да се открие обвързаността между Стамен Янев и "съпремиерите" Петков и Василев. 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: ДПС хвърли бомба: Петков и Василев продължават да работят с китайци, получили "златни" паспорти - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!