Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Андрей Пантев: България не трябва да е в НАТО

"Позицията ми, че България не трябва да е в НАТО, остава непроменена, което не е изненада". Това каза в интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" историкът проф. Андрей Пантев:

"Аз просто не разбирам причините за съществуване на НАТО. Не виждам къде НАТО е сътворило благоденствие и спокойствие, мир и демокрация. Мисля, че и тогава, и сега моите скромни лични и ничии други аргументи имат стойност".

"Българската позиция трябва да бъде напълно неутрална", коментира още проф. Андрей Пантев:

"Ние нищо не можем да направим, от нас нищо не зависи. Въпросът е да не се предава една изкривена едностранчива информация. Смятам, че трябва да се държим цивилизовано, отричайки всякаква война. Няма красива война. Това са измишльотини на литературата".

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Проф. Андрей Пантев: Позицията ми, че България не трябва да е в НАТО, остава непроменена - От деня - БНР Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!