Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин полага началото на края на САЩ заради измама спрямо Русия!

Владимир Путин е друг човек от този, който е бил преди 3 години!

Френският президент Еманюел Макрон разкри подробности от срещата си с руския си колега Владимир Путин в Москва. Според французина срещите му с президента на Русия от тази година и от 2019 г. са съвсем различни.

Макрон разкри, че днес Путин изглежда като доста по-враждебно настроен и връщащ се постоянно към историята политик. Той твърди, че пред него руският държавен глава постоянно е говорил за предателството на НАТО, което спроед него е обещало да не се разраства на изток, а през 1997 г. е нарушило това обещание с присъединяването към Алианса на Полша, Унгария и Чехия.

“Путин постоянно се връщаше към 1997 г., когато Западът е нарушил обещание спрямо Русия. Той обясняваше на дълго и на широко как Русия от 30 години се опитва да обясни на Запада, че трябва да се съобразява с исканията на Русия, но отговор така и не получава”, казва Макрон.

Путин е друг човек, твърди Макрон

Според него Владимир Путин днес е напълно друг човек като емоционалност. В момента руският президент е много обиден и враждебно настроен към НАТО, освен това е убеден, че може да победи Алианса.

Аналитиците пък твърдят, че Путин не е бил друг човек преди 3 години, но тогава Русия не се е чувствала готова във военно отношение, за да воюва с НАТО, докато сега ситуацията е друга.

“Путин има самочувствието и убеждението, че Русия може да победи всекиго. Това го прави така арогантен и неприятен на евроатлантизма”, споделя още Макрон, който на срещата с Путин демонстрира огромно уважение към Русия, а щом се върна, започна да говори друго.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Путин полага началото на края на САЩ заради измама спрямо Русия!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!