Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В ход е голяма операция за дестабилизация на правителството

В ход е голяма операция за дестабилизация на правителството

В ход е голяма операция за дестабилизация на правителството

Голяма част от проблема в управлението в момента е, че новият председател на ДАНС е човек на старите кадри

Зад проблема, който ДПС започва със „златните паспорти“, стои определена цел срещу определен човек. И този човек е Асен Василев чрез атаката срещу Стамен Янев, който сега е шеф на Агенцията за инвестиции. Tова довери на ФАКТИ източник, разполагащ с информация от българските служби за сигурност.

Става въпрос за схема, контролирана преди от Пеевски и за която американците са информирани и дори споменаха в закона „Магнитски“. Сега искат всичко да хвърлят на гърба на новото правителство, единствено защото не са имали достатъчно информация за Стамен Янев, който е работил и при предишната власт. Голяма част от проблема в управлението в момента е, че новият председател на ДАНС е човек на старите кадри. Той си изпълнява задачата да не променя нищо. Неговите директори си правят срещи с Недялко Недялков и с Олег Петков, без даже да се крият, и изнасят цялата събрана информация към Борисов в Банкя. Недялко Недялков и Олег Петков са бивши зам.-директори на ДАНС. И сега целят да ударят Асен Василев и правителството чрез Стамен Янев. В ДАНС за българското гражданство отговарят хора на Пеевски, назначени през Илко Желязков (колега по санкции на Делян Пеевски), и няма никаква кадрова промяна до момента. Те са податели на анонимния сигнал до депутата от ДПС Хамид Хамид, посочи информаторът на ФАКТИ.

По думите на източника ни, става дума за голяма операция за дестабилизация на правителството.

По-рано днес стана ясно, че Специализираната прокуратура е образувала досъдебно производство за организирана престъпна група, в която евентуално имат участие длъжностни лица от Българската агенция за инвестиции. Изискани са документи от Българската агенция за инвестиции, Министерство на икономиката, Министерство на правосъдието и Дирекция “Миграция” при Министерство на вътрешните работи.

На ДАНС е възложено да извърши проверка за всеки отделен случай на придобиване на българско гражданство чрез инвестиции – т. нар. “златни паспорти”. Нещо, което е комично по своята същност, защото когато някой самопроверява свои минали действия, резултатът е предизвестен и той не е в полза на обществото./mignews.info

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: В ход е голяма операция за дестабилизация на правителството

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!