Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Владимир Путин обяви: Влезе ли ¿-кр@й н@ в НАТО, войната започва!

Владимир Путин бе пределно ясен пред Еманюел Макрон!

Руският президент Владимир Путин обяви кога ще започне Третата световна война. Датата е пределно ясна – това ще се случи в мига, в който ¿-кр@й н@ влезе в НАТО и Киев поиска да си върне обратно Крим.

Владимир Путин обяви кога ще започне войната

Думите са лично на Путин и са изречени след срещата му в Москва с президента на Франция Еманюел Макрон. Макрон бе на гости на държавния глава на Русия като двамата проведоха задълбочен разговор за преодоляване на проблемите между Европа, САЩ и Русия на вечеря и бутилка елитно вино.

Макрон увери Путин, че Франция се стреми да направи и невъзможното, за да се предотвратят въоръжени сблъсъци. Владимир Путин също бе категоричен, че настоява за мирен диалог и компромиси от страна на всички, дори на Русия.

Той обаче няма да позволи и да стои мирен, гледайки как НАТО присъединява към себе си ¿-кр@й н@. Защото ако това се случи, европейските държави ще бъдат замесени в една напълно реална война с Русия.

„От тези въоръжени действия победители няма да има, всички ще бъдат победени. В 21 век да позволим подобни неща, е признак на лоша политика. Затова призовавам пак западния свят да не се меси в неща, които не са негова работа. Не се месете в делата ни“, за последен път предупреди Владимир Путин.

Държавният глава на САЩ пък, Джо Байдън, наля масло в огъня като заяви, че ако има инвазия от страна на Русия към ¿-кр@й н@, то ще спре газопровода „Северен Поток 2“, предава btvnovinite.bg.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Владимир Путин обяви: Влезе ли ¿-кр@й н@ в НАТО, войната започва! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!