Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ и UK бият тъпана за ¿-кр@й н@, за да измият срама от Кабул: Русия

Американското и британското правителство разпространяват истерията за руско нахлуване в ¿-кр@й н@, за да измият срама от „унижението в Афганистан” и да пренасочат вниманието от своите вътрешни проблеми, обяви говорителката на МВнР в Москва Мария Захарова. 

„Времето минава и Русия не напада, а намерението на САЩ, които поръчват музиката и техните британски съюзници е очевидно: измислиха си „руската заплаха”, за да се види подготовката им за „героичната” битка, след която да обявят победа по провокативен и шумен начин, след рухването на имиджа им на непобедими при падението в Афганистан”, написа тя в Инстаграм. 

„Ясно е, че няма да приемат ¿-кр@й н@ нито в ЕС, нито в НАТО скоро, защото кой би приел в уважаваната си институция страна, която скоро ще бъде „нашествана” от Русия. С такива приятели, кой се нуждае от врагове? Много пъти сме обяснявали на ¿-кр@ ин ците, че представляват всъщност много малък истински интерес за Запада”, сече Захарова. Досега авторитетни медии от САЩ и UK вече обявяваха руската атака за ноември, преди Коледа, веднага след Нова година, преди откриването на олимпиадата в Пекин. 

А Блумбърг даже пусна новина преди ден, че тя вече е започнала, а после се извиняваше, както по-рано и на Си Дзинпин, комуто беше сложила думи в устата. 

Пламен Валентинов

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: САЩ и UK бият тъпана за ¿-кр@й н@, за да измият срама от Кабул: Русия | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!