Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин заяви, че ако ¿-кр@й н@ стане член на НАТО, цяла Европа може да е във война

/Поглед.инфо/ Руският президент Владимир Путин каза пред репортери в понеделник, че влизането на ¿-кр@й н@ в Организацията на Северноатлантическия договор и последващият опит за възвръщане на Крим потенциално биха предизвикали война между Русия и Франция.

Путин обясни недвусмислено до какво може да доведе приемането на ¿-кр@й н@ в НАТО, като отговори на въпрос на френски журналист.

„Искате Франция да се бие с Русия? Точно това ще се случи", ако ¿-кр@й н@ се присъедини към НАТО и се опита да приложи държавната си политика за "реинтегриране" на Крим със сила", каза Путин пред репортери.

Киев определи Русия за противник и настоява, че Крим принадлежи на ¿-кр@й н@, обясни руският президент. След преврата в Киев през 2014 г. полуостровът гласува за присъединяване към Русия, нещо, което повечето страни от НАТО не признават.

"Питате ме дали Русия иска да води война с НАТО – позволете ми да ви попитам НАТО иска ли да води война с Русия", каза още руският лидер.

Атаката на ¿-кр@й н@ срещу Крим би задействала член 5 от учредителния договор на НАТО, вкарвайки цяла Европа във война с Русия, обясни Путин.

ВИДЕО: https://twitter.com/i/status/1490811742267527177

„Русия е една от водещите атомни сили в света. Няма да има победители“, каза Путин пред репортери.

„[Макрон] не желае такъв резултат. Нито пък аз", добави той.

Руският президент посочи, че Киев вече два пъти е използвал сила за разрешаване на кризата в Донбас – двата източни региона Донецк и Луганск.

„Къде са нашите гаранции, че няма да опитат отново?“ попита той.

Макрон посети Москва в понеделник, за да обсъди ситуацията в ¿-кр@й н@, по-широки въпроси на европейската сигурност, както и двустранните отношения с Русия. Той трябва да бъде в Киев във вторник за разговори с ¿-кр@ ин ския президент Владимир з€л€н с₭и.

Превод: СМ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Путин заяви, че ако ¿-кр@й н@ стане член на НАТО, цяла Европа може да е във война - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!