Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Иво Христов: ГЕРБ е престъпна групировка, а не партия! Защо ги търпим още в НС?!

Проф. Иво Христов смята, че ГЕРБ отдавна трябва да са зад решетките!

Половината от ГЕРБ, начело с лидера Бойко Борисов, трябваше отдавна вече да са в Централния софийски затвор. Това смята проф. Иво Христов, който е котегоричен, че това не е партия, това е групировка от доказани и отявлени престъпници.

Проф. Иво Христов недоумява как ГЕРБ са още в парламента

„Не мога да си обясня как хора, които заслужават присъди и то дългогодишни, при строг режим, спокойно си седят в парламента, търкат банките, бъркат си в обонятелния орган и продължават да прибират пари.

Това не е нелепо, потресаващо е и е срам за всяка ценяща себе си държава. Ние дори не можем да си представим реалните размери на ограбеното от ГЕРБ и какви щети са донесли на страната с техния „вожд“ Бойко Борисов“, казва Иво Христов.

По думите му, най-мащабните и бедсрамни кражби, са с това, с което гербаджиите се фраскат най-усилено – строежите. Христов пояснява, че в нечии мнооого дълбоки джобове са потънали рекордни 110 милиарда лева. А в строителството са вложени едва 10 от тях (затова е и на този хал).

„12 години са това. 12 години неуморно, ентусиазирано крадене и радост от присвоеното. Това не може да се забрави просто ей така. Трябва да има съд, а не тези пак да управляват, ужким в опозиция. Каква опозиция за едни престъпници?!“, гневи се Иво Христов.

Той обаче е убеден, че нещата ще се оправят, когато постът главен прокурор бъде отстранен (каквато е идеята на новите управници) и останат само областните прокурори.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Проф. Иво Христов: ГЕРБ е престъпна групировка, а не партия! Защо ги търпим още в НС?! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!