Следвайте "Буднаера" в Телеграм

РСМ „подписа“ уволнението на Кирил Петков! Няма да му се размине това унижение, на което подложи България

Кирил Петков няма да изкара дори до края на годината като премиер!

Униженията от РСМ

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков подложи себе си и цяла България на огромни унижения по казуса с РСМ, само и само да се хареса на Запада, но резултатът, който постигна, е в него минус.

Премиерът на Северна Македония Ковачевски и президентът Пендаровкси не се появиха пред паметника на Гоце Делчев, за да поднесат цветя заедно с Петков, както беше предварителна уговорка помежду им. По този начин ръководството на РСМ показа ясно да се разбере, че не желае по никакъв начин да преговаря с България и да има нещо общо с Бългатия оттук нататък.

Като се има предвид, че Кирил Петков отиде на крака при македонците, а накрая отново в РСМ не са склонни на никакви отстъпки, унижението за българския премиер е пълно. На всичкото отгоре той се превърна в първия български премиер, който е отишъл в Скопие и не е посетил църквата „Свети Спас“, където е разположен гробът на Гоце Делчев, писа Skandalno.net.

Кирил Петков понесе твърде много унижения, за да се хареса на Запада

Всички тези унизителни факти идват да покажат, че Кирил Петков сгреши фатално подхода си към РСМ. Това може да му коства и премиерския стол, тъй като управляващата коалиция се разцепи по казуса със Северна Македония. БСП и „Има такъв народ“ не желаят компромиси, за разлика от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Президентът Румен Радев също не одобрява политиката на Кирил Петков и той самият го обяви, като определи посещението му в Скопие за прибързано.

Драги Георгиев, който е съпредседател на българо-македонската историческа комисия, предложи дейността на тази комисия да бъде замразена за поне 2 години. По този начин Северна Македония недвусмислено показва, че не желае никакви преговори с България за членството си в ЕС, а просто ветото да падне за българска сметка.

Дано Кирил Петков си е взел нужните поуки, защото има веротност, ако не промени стратегията си за РСМ, политическата му кариера да се окаже твърде кратка.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: РСМ "подписа" уволнението на Кирил Петков! Няма да му се размине това унижение, на което подложи България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!