Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Янките" изиграха БСП, русофилите и СВР с Радев по схемата "Путин". Направиха го президент, ще го лансират и за премиер

"Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво", пише в дипломата на офицера от ВВС Румен Радев, издадена от Военновъздушния колеж "Максуел" в САЩ.

Председателят на БСП Корнелия Нинова явно не е била информирана от Сергей Наришкин, спикър на Думата и номиниран от президента на Русия Владимир Путин за директор на руското разузнаване, и няколко дни след срещата си с него в Москва води Румен Радев на "Позитано"20 и предлага БСП да го подкрепи за президент. 

Руснаците може би са залагали на обучението му в школата на ВВС на СССР и Радев да бъде "Троянски кон" на Кремъл като натовски офицер.

Румен Радев игра тази роля през първия си мандат, докато американците не му дадоха знак да вдигне протест, подкрепен от "Сорос", срещу Борисов, друго тяхно "прокси", което също играеше ролята на "Троянски кон" с "платноходките в Черно море, заради "Турски поток-2".

След това Радев стана патрон на домакинството на "Триморие", посланик Херо Мустафа направи рейд в първото служебно правителство след кабинета "Борисов-3", лансира министъра на икономиката Кирил Петков, поздравен от президента на САЩ Джо Байдън, за лидер на партия и с неговата решаваща подкрепа той стана премиер на проамериканско правителство.

Румен Радев спечели изборите на първи тур и стана президент за втори мандат.

Американците изиграха БСП, русофилите и СВР с Радев по схемата "Путин". Направиха го президент, ще го лансират и за премиер.

Проамериканският президент на Русия, демократът Борис Елцин, назначи премиера Владимир Путин за временно изпълняващ длъжността президент, след като месеци наред ФСБ му вдигаше рейтинга с акцията срешу групировката на Шамил Басаев и взривовете.

През първия мандат Путин игра ролята на прозападен президент, дори предложи Русия да стане член на НАТО. В края на втория си мандат, през 2007г., с речта в Мюнхен обяви новия антизападен курс.

(При Радев беше обратно - в първия мандат проруски президент, във втория проамерикански.)

След втория президентски мандат Путин стана премиер, но ръководеше правителството от два кабинета - в Кремъл и в правителството. 

Сега Путин отново е в края на втори мандат и отправя ултиматум към САЩ и НАТО и през 2024 вероятно отново ще бъде избран за президент.

Путин изигра демократичните и проамерикански властови, политически и бизнес кръгове около Елцин с подкрепата на ФСБ. 

Американците изиграха БСП, русофилите и руското разузнаване, представяйки Радев като кандидат на ген. Решетников, и той стана президент с подкрепата на... СВР. 

bgsniper.com

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: "Янките" изиграха БСП, русофилите и СВР с Радев по схемата "Путин". Направиха го президент, ще го лансират и за премиер

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!