Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сергей Лавров: Писна ни, влизаме в Карибско море, за да се разправим със САЩ!

Под ръководството на Сергей Лавров Русия сплаши жестоко САЩ!

Търпението на Русия се изчерпа. След като НАТО отказа да отстъпи по казуса с ¿-кр@й н@, то Владимир Путин няма друг избор, освен да контраатакува и той го прави.

Външният министър на Руската федерация Сергей Лавров обяви официално, че Русия вече е постигнала споразумения с Венецуела, Никарагуа и Куба за съдействие срещу САЩ, писа Skandalno.net.

“Президентът Путин проведе разговори с лидерите на Венецуела, Никарагуа и Куба, с които сме в много топли отношения. Имаме думата им, че ще ни окажат подкрепа в конфликта с НАТО.”, заяви Лавров.

Руските медии вече пишат, че руският военен флот е в Карибско море и само чака команда, за да атакува САЩ. Русия е разположила свои части и в трите гореспоменати страни от Южна и Централна Америка.

Сергей Лавров готви атака срещу САЩ

Поведението на Путин и Лавров е в отговор на това на НАТО, чиито граници вече стигнаха до Русия. С опитите да се приобщи и ¿-кр@й н@ чашата преля и точно заради това се задава Карибска криза 2.

“НАТО вече веднъж излъга, че няма да приобщи България и Румъния. Сега минаха всички граници, няма как да не реагираме”, каза още Сергей Лавров.

Припомняме, че през 1962 г., по време на Студената война, НАТО разположи свои ядрени ракети в Турция, което накара Русия да се чувства застрашена. В отговор пък тя разположи такива ракети в Куба. В крайна сметка всичко приключи по дипломатичен път и военните части бяха изтеглени и от двете страни, а случилото се остана в историята като Карибската криза.

Сега е напът всичко да се повтори, но този път Русия вече е вбесена, тъй като от САЩ не реагираха на всичките им предупреждения да оставят ¿-кр@й н@. Ето защо Лавров е дал заповед да се нахлуе в Карибско море, откъдето лесно ще може да бъдат атакувани Байдън и компания.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Сергей Лавров: Писна ни, влизаме в Карибско море, за да се разправим със САЩ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!