Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ген. Стефан Янев отсече в ефир: Чужди войски у нас няма да има и това е последната ни дума! НО!!!

Стефан Янев: Няма да има чужди войски в БГ, но и нашите са натовски

Стефан Янев е категоричен, че войските у нас ще бъдат само български! НО!!!

Военният министър ген. Стефан Янев взе ясна и категорична позиция относно големият проблем пред страната ни напоследък – разполагането на нови военни части на НАТО на наша територия.

Стефан Янев е категоричен – чужди войски не! НО!!!

Преди минути, в ефира на Би Ти Ви, Стефан Янев отсече, че в България чужди войски няма да има и дори не иска да коментира повече този въпрос. На наша територия ще има единствено и само български войници.

Стефан Янев: Няма да има чужди войски в БГ, но и нашите са натовски

България няма да допусне чужди войски на наша територия. Може да допусне съюзнически войски, но българските войски също са съюзнически, защото България е член на НАТО. Решението на българското правителство е категорично в това отношение, каза военният министър.

„Ако дипломацията не даде резултат, а аз искрено се надявам, че проблемът между Русия и САЩ може и трябва да се реши на дипломатично ниво… но ако все пак това не стане и НАТО настоява за нови войски на Източния фланг, то това ще бъдат само български войски.

Български войски, които ще изпълняват тези задачи на българска територия, под наше, българско командване. Защото България е суверенна държава и всички решения се взимат само спрямо националния интерес“, заяви твърдо ген. Стефан Янев.

Министърът на отбраната коментира още, че няма как да стане някоя чужда държава да дойде и да опитва да се разпорежда на наша територия.

„Ама, виждате ли, ние искаме да дойдем тук и да си разположим едни войски“… Не! Това няма да се случи, защото тук е България и всичко се случва с решенията на българското правителство. А то е решило на родна територия да има само родни войски“, заключи Стефан Янев, пише btvnovinite.bg.

Нито една българска пушка няма да гръмне срещу Русия НО то и пушките са НАТОвски

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Ген. Стефан Янев отсече в ефир: Чужди войски у нас няма да има и това е последната ни дума! – Портал 21

Стефан Янев: Няма да има чужди войски в БГ, но и нашите са натовски - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!