Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лена Бориславова с извънредно съобщение за пълна промяна в цялата държава

Кадър БТВ

Трябва да рестартираме всички процеси в държавата, обяви тя.

По думите ѝ правителството работи по диверсификация и получаване на азерски газ, който да започне да бъде доставян в средата на тази година.

"В една нормална държава, когато има толкова много кризи, ако някой го е грижа, независимо дали е в опозиция, е нормално да предлага работещи решения. Ние имаме точно обратното в лицето на нашата опозиция".

Това заяви пред БНР Лена Бориславова, началник на кабинета на министър-председателя Кирил Петков и говорител на правителството. 

Кирил Петков дали е наясно, че прегазили „червените линии“ и пусне ли РСМ до преговори за членство в ЕС, без да е изпълнила ангажиментите си към България, правителството пада

По думите ѝ държавната администрация е свикнала години наред да няма собствено мнение и становищата ѝ са бланкетни, които не могат да се използват активно, за да се защити истинския интерес на българското общество:

"Трябва да рестартираме всички процеси в държавата".

САЩ са недоволни от собствените си проксита Кирил Петков и Асен Василев. Оказва се, че са хора на Васил Божков

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Във връзка с кризата около ¿-кр@й н@ Бориславова заяви, че от анализите на правителството, които то прави със съюзниците от НАТО и ЕС, става ясно, че Европа не се готви за война:

"Европа е наясно, че трябва да има решителен диалог с Русия, в който да се работи за деескалация на напрежението". 

"Не сме застрашени да остане на студено тази зима", заяви тя в коментар на евентуални санкции срещу Русия и спиране на гaзови доставки като реакция от страна на Москва. 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Лена Бориславова с извънредно съобщение за пълна промяна в цялата държава

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!