Скоро ГЕРБ отново ще е във властта. Имало е преговори в американската амбасада между Херо Мустафа и Бойко Борисов

Скоро ГЕРБ отново ще е във властта. Имало е преговори в американската амбасада между Херо Мустафа и Бойко Борисов.

Скоро ще има ново управление в България, са категорични запознати с действията на американската амбасада. Оказва се, че в деня когато САЩ отхвърли ултиматума на Русия, Бойко Борисов е бил на среща с Херо Мустафа. САЩ не са доволни от меката позиция на Кирил Петков към Русия.

Завръщането на ГЕРБ е решено, а Борисов няма да е премиер. Тази позиция е за Даниел Митов или Добрев. Борисов не е желан заради проекта Турски поток през България. Но въпреки това той явно е по-добрия вариант, виждайки че американските протежета тук се държат като полу мъже, когато става дума за геополитическите интереси на САЩ. Сега е момента да се каже, че се гласи конфигурацията и кой ще им е коалиционния партньор

Кристиян Коев

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Скоро ГЕРБ отново ще е във властта. Имало е преговори в американската амбасада между Херо Мустафа и Бойко Борисов.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!