Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лукашенко: Беларус ще влезе във войната в случай на нападение срещу Русия


/Поглед.инфо/ Президентът на Беларус Александър Лукашенко в посланието си към белоруския народ и Народното събрание разказа в какви случаи е възможна война.

„Да, тя ще го направи. Но само в два случая. Едно от тях е, ако срещу Беларус бъде извършена пряка агресия и се започне гореща война. Вторият е, ако бъде атакуван съюзникът ни Русия и тогава Беларус ще се присъедини в рамките на съюзническите споразумения“, информира го БелТА .

Освен това белоруският лидер отбеляза, че „ние категорично не приемаме война“.  „Войната е много лоша, страшна е“, подчерта Лукашенко.

Припомняме, че Киев и западните страни смятат, че Русия готви въоръжена атака срещу ¿-кр@й н@. Кремъл многократно  отхвърля тези планове , отбелязвайки, че страната няма да атакува никого. Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че нито той, нито който и да е от военните ръководители на републиката  искат "каквато и да е война" .

В същото време Държавният департамент заяви , че ако Минск позволи използването на територията на Беларус за атака на ¿-кр@й н@, той ще бъде изправен пред ответни мерки от страна на САЩ.

Превод: ПИ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Лукашенко: Беларус ще влезе във войната в случай на нападение срещу Русия - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!