Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пророчицата Вера Лион: Русия ще превземе ¿-кр@й н@, а ЕС и САЩ ги чака смърт!

Пророчицата Вера Лион: Русия ще превземе ¿-кр@й н@, а ЕС и САЩ ги чака смърт! – Паралел 42

Вера Лион вижда гибелта на Запада и издигането на Русия отново като хегемон в света!

Пророчицата Вера Лион, която е известна като Казахстанската Ванга, вижда бурни размирици в света през идните години. Основното е свързано с гибелта на Европейския съюз и Съединените американски щати.

“ЕС ще се разпадне до няколко години. Същата съдба ще имат и САЩ, които ще получат това, което им се полага заради всичко, което са сторили. Не можеш да разделяш държави и да очакваш, че същото няма да се случи и на теб, всичко се връща”, споделя Лион.

Тя е категорична, че война в ¿-кр@й н@ няма да има. Русия и НАТО засега ще решат проблема по дипломатичен път. След време обаче Владимир Путин ще наложи своята воля и ще присъедини към Русия земи от днешна ¿-кр@й н@, както и от Казахстан.

Вера Лион предсказа края на ЕС и САЩ

Вера Лион вижда жестока съдба и за Турция. Там жителите ще станат жертва на огромно заметресение, което ще вземе много жертви. Президентът Ердоган пък ще бъде свален от власт и ще бъде жестоко наказан за деянията си спрямо народа си, пише Novostibg.eu.

По думите на пророчицата излиза, че САЩ ще се разпадне на няколко държави. Не е изключено всеки щат да обяви независимост и по този начин цялата държава САЩ да изчезне, подобно на СССР в края на миналия век.

Вера вижда и отслабване на Китай в икономически план, въпреки че в момента е сила номер едно. Очаква се отношенията между Китай и Русия също да загубят дружелюбния си характер, тъй като ще се увеличи конкуренцията между тях.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Пророчицата Вера Лион: Русия ще превземе ¿-кр@й н@, а ЕС и САЩ ги чака смърт!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!