Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Карадайъ, ДПС към председателя на парламента: Подайте си оставката!

Снимка: Булфото

"Вие нарушавате правилника, лъжете министър-председателя, че министрите му си вършат работата, лъжетете народните представители, лъжете и българските граждани. Ако не може да се справяте с тази длъжност си подайте оставката". Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ към председателя на парламента Никола Минчев. 

Поводът за това беше, че Карадайъ все още не е получил отговор на въпроса си до министъра на вътрешните работи - Бойко Рашков.

Лидерът на ДПС е изпратил запитване до Рашков, което е свързано с изказванията на вътрешния министър за изборни измами и купуването на гласове.

Депутатът от ГЕРБ - Николина Ангелкова подкрепи колегата си от ДПС, като обвини Никола Минчев, че пречи на опозицията да си върши работата, защото спира въпросите до премиера Петков.

"Къде го криете, защо го криете?", попита Ангелкова.

Трябва да се отбележи, че Кирил Петков бе на изслушване в Народното събрание в сряда, а днес отново ще отговаря на въпроси на народните представители. 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Карадайъ, ДПС към председателя на парламента: Подайте си оставката!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!