Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руски бойни кораби откриха огън в Балтийско море

Кадър МО Русия

В рамките на планираното учение на Балтийския флот екипажите на военните кораби на Руската федерация успешно проведоха артилерийски обстрел по цели, симулирайки оръжия за въздушна атака на противника.

Стрелбата е извършена от екипажите на малките ракетни кораби Митищи, Одинцово и Зелени дол. Като мишени са използвани осветителни артилерийски снаряди, доставени от екипажи от нос Таран в Калининградска област.

Бойните учения бяха извършени с помощта на корабни артилерийски установки AK-176 и AK-630. В резултат на стрелбата всички цели бяха успешно поразени. В планираното учение на Балтийския флот участват около 20 военни кораба, лодки и спомагателни кораби, включително малки ракетни кораби и лодки, малки противоподводни кораби, бaзови и ударни миночистачи, кораби за поддръжка на флота, самолети и хеликоптери на военноморската авиация на флота.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Руски бойни кораби откриха огън в Балтийско море

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!