Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Неизвестен товар отлетя от България към ¿-кр@й н@

Радарите засякоха тежко товарен самолет Ан-124 (Руслан) да лети от Бургас към Киев в сряда, сочи справка на най-популярния регистър за проследяване на полетите Flightradar24. Напомняме, че това се случва на фона на силното изостряне на отношенията между Русия и НАТО покрай ситуацията в ¿-кр@й н@.

В българските медии няма никаква информация за полета и не е ясно какво е реално е имало на борда на товарния самолет. В момента страната ни не може да се похвали като голям износител на каквато и да е продукция, освен на тикви или оръжия. България отдавна не изнася плодове и зеленчуци за страните от бившия СССР, а предвид сезона най-вероятен остава последният вариант - военна продукция. 

В същата вечер обаче световните медии съобщиха, че в Киев пристигна третият за последните дни самолет с американски оръжия, сред които и летални. Сега официално ¿-кр@й н@ получава и военни товари и от Великобритания и балтийските страни. 

Напомняме, че още през 2018 г. от 19 минути единствени писахме как българско оръжие незаконно пристига в бившата съветска република. Тогава съобщихме за репортаж на руската телевизия НТВ, който разкри как Въоръжените сили на ¿-кр@й н@ (ВСУ) продават оръжия на собствените си противници от другата страна на барикадата, а след това следите се замитат чрез  инциденти в оръжейните складове и заводи. В репортажа се спомена за продукцията на Арсенал и държавния ВМЗ-Сопот, която по заобиколен път достига до бойните полета на гражданския конфликт в ¿-кр@й н@. 

Ако товарът на Ан-124 наистина е военен, то излиза, че България подпомага военен конфликт в страна, където живее най-голямата българска общност зад граница.

Егор Глазунов

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Неизвестен товар отлетя от България към ¿-кр@й н@ | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!