Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Политическите идиоти ни тласкат към война, а в медиите говорят разни ястреби, които при първото присветване на ракета в небето ще омацат гащите

В началото на Втората световна война българската политическа класа ни присъединява към Третия Райх. Обществен глас получават само верните на властта.

Сега е същото. Политическите идиоти ни тласкат към война, а в медиите говорят разни ястреби, които при първото присветване на ракета в небето ще омацат гащите.

Наивни хора се чудят къде е БСП в този момент, има ли мнение за опасността, която ни застрашава, или е по-важно да се занимават с мухлясалите тутки на две баби от вестник, който никой не чете.
За пореден път българите са оставени сами на себе си – и те се спасяват поединично.

Научих, че единственото младо семейство в селото ми с две малки деца се изнася в Швеция. Мъжът е багерист, там плащат повече, а и Швеция е неутрална страна. Няма да се бие с Русия…

Зоя Деянова

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Политическите идиоти ни тласкат към война, а в медиите говорят разни ястреби, които при първото присветване на ракета в небето ще омацат гащите – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!