Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мирен жител на границата на ¿-кр@й н@: С Русия воюват не ¿-кр@ ин ците, а Америка

/Поглед.инфо/ Докато ¿-кр@ ин ската армия се надява на военна подкрепа и финансиране от Запада, хората в регионите, граничещи с Русия, виждат ситуацията по различен начин, съобщава германският телевизионен канал ZDF. По думите на един от местните жители, ¿-кр@й н@ „нищо не е забравила“ нито в НАТО, нито в европейските алианси, а войната срещу Русия всъщност се води от Съединените щати.

Контролно-пропускателен пункт в средата на откритото поле - общата граница между ¿-кр@й н@ и Русия е приблизително 2 хиляди километра. Граничният патрул на ¿-кр@ ин ската армия всяка вечер прави обход по новия защитен вал. Той трябва да задържа танковете и бойните машини, ако Русия наистина реши да извърши военна инвазия. Сезонът е подходящ: земята е замръзнала и твърда като асфалт - идеална почва за руските танкови колони.

РОМАН ТКАЧ, офицер за връзки с медиите на граничния отряд на Сумския район: Разбира се, това няма да спре врага. Но ще ни помогне да го задържим поне за известно време.

Тук никой не изпитва страх, уверяват ни те. Просто това е войната. Но няколко часа преди това, сме в Средина-Буда, малък град с население от 7 хиляди жители. На по-малко от 50 метра от руската граница, от ¿-кр@ ин ска страна, се намира домът на Михаил и съпругата му Людмила. Те реагират на страха с черен хумор.

МИХАИЛ, местен жител: Оттук ще виждаме как руснаците и ¿-кр@ ин ците се обстрелват един друг. Но ние ще застанем точно по средата, така че нищо няма да ни удари.

Тук живеят много просто. Отдавна нямат работа, а сега настъпи и тази безизходица. Опитът да се обясни всичко в тази ситуация става с помощта на водка – собствено производство.

МИХАИЛ: Не ¿-кр@й н@ води война срещу руснаците, а американците водят война срещу Русия.

От гледна точка на Михаил, ¿-кр@й н@ не е забравила нищо нито в НАТО, нито в европейските алианси и няма какво да търси там. Той смята, че ¿-кр@й н@ също носи отговорност. В крайна сметка тя също е готова да насочи оръжието си срещу Русия. Така че не е изненадващо, че Путин струпва въоръжения.

МИХАИЛИдваш при мен с война, а аз какво да правя? Ще се защитавам! Това трябва да бъде ясно и на американците, и на европейците.

Връщаме се на контролно-пропускателния пункт. За разлика от много местни жители, ¿-кр@ ин ските военни се надяват на финансиране и военна подкрепа от Европа и Америка, защото знаят, че само с помощта на Запада ще могат да се противопоставят на Путин, ако наистина се стигне до атака.

Превод: ЕС

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Мирен жител на границата на ¿-кр@й н@: с Русия воюват не ¿-кр@ ин ците, а Америка - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!