Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НАТО потвърди: В България ще бъдат разположени военни кораби и изтребители – Ще бият Русия като брашнен чувал!

Заради кризата в ¿-кр@й н@ НАТО обяви, че изпраща подкрепления за отбраната в Източна Европа. 

От щаб-квартирата в Брюксел потвърдиха, че в България ще бъдат разположени военни кораби и изтребители от Испания и Нидерландия.

Испанският контингент ще е с изтребители "Юрофайтър Тайфун", а Нидерландия ще изпрати два изтребителя F-35, които се очакват през април.

Испания вече изпрати фрегата, която напусна военноморската база във Ферол в събота. Очаква се да бъде разположена във водите на Черно море.

Кремъл обвини Вашингтон и съюзниците за подклаждане на напрежението заради разполагането на допълнителни НАТО-вски сили на изток.

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

В същото време, Съединените щати наредиха на роднините на дипломатите си в ¿-кр@й н@ да напуснат страната заради опасенията от възможна руска военна инвазия. 

Премиерът Кирил Петков свиква Съвета по сигурността. Заседанието е насрочено за утре от 16:30 ч., съобщават от правителствената пресслужба. Участниците ще обсъдят напрежението около ¿-кр@й н@ и плановете на съюзниците в НАТО да укрепят източния фланг на Алианса.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: НАТО потвърди: В България ще бъдат разположени военни кораби и изтребители

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!