Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Искате да воюваме, вие трябва да сте в първите редици

May be an image of one or more people

Николай Марков

Геерал Наско, геерал Бойко, геерал Румен, геерал Янев, редник Христо, ефрейтор Антоанета, младши-лейтенат Слави, мадам Кирчо и мадмоазел Кокорчо, стягате ли мундирите за руския фронт? Привеждате ли се в пълно бойно снаряжение след като сте американски съюзници и сте винаги готови за кървав, но справедлив бой с рашките или си дремете като коне на празна ясла, на топло в парламента, с яки кинти? Не може само приказки, господа!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Искате да воюваме, вие трябва да сте в първите редици. На огневия рубеж.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Само след вас се хвърлям в лют бой с руския император, по никакъв друг начин! И само ако другарят Байдън ми даде половината от бизнеса на сина му в ¿-кр@й н@. И аз мога да продавам и разпределям газ, да имам къщи в десет държави и да карам Бентли в Монако.
Господа геерали и вся осталная,
няма глупави българи, свършиха тия видове. И циганите у нас вече казват: "Парата в ръката да върви играта!" Ако ще се биете с американските си партньори за оня дето духа, бийте се сами. Те рашките само малък повод им дайте, ще ви оправят бързо. Няма да усетите.
Та и ние после да си оправим държавата, че с вас очевидно няма да стане.

Николай Марков: И да знаете. Учете се само от най-добрите!
Все ми е тая дали ще ме наричат русофил, пета колона или там каквото имат в бедните си мозъци. Толкова могат, толкова мислят! За мен най-важната цел е, да се създаде здрава и устойчива национална съпротива срещу всякакви форми България да бъде въвличана във военни конфликти. Съзнавам, че политическата ни класа и интелигенция не са дорасли до нужното съзнание да отразят или неутрализират адекватно подобни заплахи. Нямам никакви намерения да доказвам на никого какъв съм, кой съм и защо правя нещо.
Правя каквото смятам за правилно.
НАТО има своите добри страни като организация, има и не толкова добра страна. На този етап организацията не е добре подготвена ресурсно за открити военни конфликти с Русия. Само който не познава нещата отвътре, може да има илюзии и разюздено въображение по темата. Руското разузнаване знае всички военно-политически аспекти на вътрешните противоречия между станите членки и тежката техническа изостаналост на Алианса. Силите му стигат до ниво "военна защита" на съюзниците, но за по-сериозни предизвикателства не е подготвен адекватно. Надуването на политически и емоционални балони не е в полза на организацията, нито на отделните страни в нея! Внимавайте. Необходими са поне две десетилетия още и нов модел за ресурсно осигуряване и управление на НАТО, за да догони изоставането си спрямо вероятните си противници.
Затова стана сложно! Балансът на интересите идва само след баланс на силите.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!