Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Все повече теории на конспирацията се оказват пълна истина, а твърдяното за истина се оказва една голяма измама!

Може да бъде изображение с 1 човек

Димитър Байрактаров

Все повече теории на конспирацията се оказват пълна истина, а твърдяното за истина се оказва една голяма измама! Много хора ми пишат и търсят съвет как да се спасят от новия вирус? Да, правилно сте прочели - НОВИЯ ВИРУС!

Скоро всички ще разберем, че той е истинската заплаха и е надвиснал като дамоклев меч над всички нас. Този вирус се нарича БЕЗПОМОЩНОСТ и много яко е заразил новите ни управляващи! Заразени от този жесток вирус, те са делегирали правото за управлението на държавата ни на незнайни девойки, които изпълняват ролята на ПР-и (ПИАРИ) и техни говорители. Управлението на държавата се извършва с красиви статийки и снимчици във Фейсбук, под аплодисментите на замаяни люде, които смятат, че по този начин ще се харесат! Вирулентността на вирусът "БЕЗПОМОЩНОСТ" започва да се разпространява с бясна скорост и първо покосява знаещи и можещи хора, които искат да помогнат със знанията си и опита си! Вирусът "БЕЗПОМОЩНОСТ" вече покосява цели общини, които тънат в мрак, а скоро ще започне да покосява и цели болници и училища, които ще изпаднат в невъзможност да си платят тока! Вирусът "БЕЗПОМОЩНОСТ", който сериозно е заразил управниците ни, вече сериозно покосява дребния и средния бизнес, както и цеховете на големи предприятия! Надявам се, че вече осъзнавате колко опасен е вирусът "БЕЗПОМОЩНОСТ" и как благодарение на гръмки обещания и популизъм покосява все повече честни и почтени хора и унищожава завинаги семейни бизнеси! Иска ми се да извикам на висок глас - КАЗВАХ ЛИ ВИ АЗ, но това вече няма никакво значение! Днес, важният въпрос е - има ли спасение? Спасение има и то зависи от нас самите! Бъдете здрави!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!