Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шефът на германските ВМС подаде оставка, след като каза добри думи за Путин

Интендантът (командващият) на германските Военноморски сили (ВМС) вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах подаде рапорт за пенсиониране до военния министър, след като си позволи да изкаже разумно мнение за Путин и Русия, докато е на посещение в Индия.

Шефът на германските ВМС подаде оставка, след като каза добри думи за Путин

Вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах. Снимка БТА

“Наистина ли Русия иска малка ивица ¿-кр@ ин ска почва? Или да се интегрира в страната, не, това са глупости..Путин вероятно оказва натиск, защото знае, че може да го направи и това разделя ЕС…но това, което той наистина иска, е уважение на високо ниво. Путин просто иска уважение. И господи, евтино е да му се даде уважение, даже е безплатно. Ако питат мен, най-лесно е да му се даде уважението, което той иска и вероятно заслужава. Дори ние, Индия и САЩ, имаме нужда от Русия срещу Китай. Кримският полуостров го няма и никога няма да се върне. Това е факт”, казва Шьонбах на конференция, организирана от индийския институт на изследване на отбраната Манохар Паррикар, а кадрите бяха разпространени в социалните мрежи.

След остър протест на ¿-кр@й н@, вицеадмирал Шьонбах се извини и подаде рапорт за пенсия до германския военен министър, а външното министерство на ФРГ трябваше да уточнява, че офицерът изразява мнение, което не съвпада с официалното на Берлин.

Източник: Клуб "Z"

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Шефът на германските ВМС подаде оставка, след като каза добри думи за Путин | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!