Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Войната започва? Светът се евакуира от ¿-кр@й н@

Войната започва? Светът се евакуира от ¿-кр@й н@

Започва ли война в ¿-кр@й н@? Държавният департамент нареди на семействата на служителите на американското посолство в ¿-кр@й н@ да започнат евакуация от страната веднага в понеделник, казаха американски служители пред Fox News.

Очаква се следващата седмица Държавният департамент да насърчи американците да започнат да напускат ¿-кр@й н@ с търговски полети, "докато те все още са налични", каза служител на Държавния департамент.

От департамента опровергаха това твърдение, като казаха само, че готвят подробно планиране за „действия при изънредни обстоятелства“ в случай на влошаване на ситуацията със сигурността.

Москва е събрала десетки хиляди войници на границата с ¿-кр@й н@, което води до опасения от инвазия и в САЩ приемат това изключително сериозно.

Разговорите между държавния секретар Блинкен и руския външен министър Сергей Лавров в петък не доведоха до пробив, въпреки че и двете страни се съгласиха да продължат дипломатическите преговори. Двамата дипломати ще говорят отново, след като САЩ представят официален отговор на руските искания следващата седмица.

Правителството на САЩ планира да прехвърли "тон" оръжия и боеприпаси в ¿-кр@й н@ през следващите дни, твърдят официални лица още през Fox. В петък късно вечерта посолството на САЩ в ¿-кр@й н@ съобщи, че първата пратка боеприпаси е пристигнала според указанията на президента Байдън, съобщава още Fox News.

Германия рабработва план за евакуация на семействата на служителите от посолството си в ¿-кр@й н@, съобщи вестник „Билд“. Според изданието планът предвижда това да стане при ескалация на напрежението в страната.

Външното министерство в Лондон препоръча днес на британските поданици да не предприемат пътувания до Донецката област, Луганската област и Крим и да се въздържат от маловажни пътувания до останалата част на ¿-кр@й н@.

В съобщението на уебсайта на ведомството се отправя и съвет към всички британци да регистрират пребиваването си в ¿-кр@й н@ и непременно да сключат предварително пътнически застраховки.

Форин офис отбелязва, че за момента ситуацията в Киев и другите области освен Луганската и Донецката е спокойна, но „събитията в ¿-кр@й н@ бързо се променят“. Освен това „продължава несигурността относно руските намерения“, констатира министерството.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Войната започва? Светът се евакуира от ¿-кр@й н@ - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!