Свършва се! Радев слага край на безчинствата на Петков

Свършва се! Радев слага край на безчинствата на Петков

Румен Радев не може повече да търпи издънките на Кирил Петков!

Край с Киро Харварда

Напрежението между Румен Радев и Кирил Петков се засилва все повече, тъй като двамата имат различия по фундаментални за България въпроси. Такъв е например казусът със Северна Македония.

Обществена тайна е, че президентът скръцна със зъби на премиера и така не се стигна до приемането на РСМ в ЕС, макар че Петков беше напът да отстъпи без бой. Отношението му към целия проблем обаче е притеснило президента, че премиерът все някога може да се огъне, което не му се е понравило.

Освен това ген. Радев и Кирил Петков изразиха различни мнения и относно разполагането на допълнителни войски на НАТО на наша територия. Премиерът не вижда нищо лошо в това, докато президентът обяви, че това не се налага и само ще нагнети обстановката у нас.

Румен Радев се обърна срещу Кирил Петков

В контекста на всичко това Румен Радев е взел решение да смени Кирил Петков, когото той докара от чужбина, с друг, а този друг е Атанас Пеканов, който беше вицепремиер в двете служебни правителства на президента, писа Epicenter.bg.

Президентът не е доволен от работата на Кирил Петков и затова му е намерил заместник. Партията на Пеканов ще се казва “Ново начало” и от нея ще се очаква да свали цените на горивата и електричеството, както и да не влиза в конфронтация с Русия, към каквато ни води лидерът на “Продължаваме промяната”.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Свършва се! Радев слага край на безчинствата на Петков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!