Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Свършва се! Радев слага край на безчинствата на Петков

Свършва се! Радев слага край на безчинствата на Петков

Румен Радев не може повече да търпи издънките на Кирил Петков!

Край с Киро Харварда

Напрежението между Румен Радев и Кирил Петков се засилва все повече, тъй като двамата имат различия по фундаментални за България въпроси. Такъв е например казусът със Северна Македония.

Обществена тайна е, че президентът скръцна със зъби на премиера и така не се стигна до приемането на РСМ в ЕС, макар че Петков беше напът да отстъпи без бой. Отношението му към целия проблем обаче е притеснило президента, че премиерът все някога може да се огъне, което не му се е понравило.

Освен това ген. Радев и Кирил Петков изразиха различни мнения и относно разполагането на допълнителни войски на НАТО на наша територия. Премиерът не вижда нищо лошо в това, докато президентът обяви, че това не се налага и само ще нагнети обстановката у нас.

Румен Радев се обърна срещу Кирил Петков

В контекста на всичко това Румен Радев е взел решение да смени Кирил Петков, когото той докара от чужбина, с друг, а този друг е Атанас Пеканов, който беше вицепремиер в двете служебни правителства на президента, писа Epicenter.bg.

Президентът не е доволен от работата на Кирил Петков и затова му е намерил заместник. Партията на Пеканов ще се казва “Ново начало” и от нея ще се очаква да свали цените на горивата и електричеството, както и да не влиза в конфронтация с Русия, към каквато ни води лидерът на “Продължаваме промяната”.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Свършва се! Радев слага край на безчинствата на Петков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!