Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПЪЛЕН СУВЕРЕНИТЕТ! Външно: Територията на България е територия на НАТО!

 

Sonia Koltuklieva, Facebook

БЪЛГАРСКАТА ПОЗИЦИЯ: Националните територии на страните - членки на НАТО са територии на Алианса. Въоръжените сили на страните членки са и въоръжени сили на НАТО. Това произлиза от Вашингтонския договор за създаване на НАТО, който всички страни членки са ратифицирали.

т.е.
Суверенни и демократични държави са само тези, чиито територии вече са територии на наднационална военна организация и се управляват от чуждо посолство

Николай Марков: ...в България няма бази на НАТО, а има само бази на САЩ по двустранен договор, който никой гражданин не е виждал. Вероятно, няма и да види, докато такива слуги са на върха. Стига сте лъгали гражданите с тези "натовски бази", защото никой от нас не е длъжен да умира, само защото някой корумпиран и зависим отвън глупак така е решил. И аз искам да има у нас бази на НАТО, сигурно и Путин няма да има нищо против такива, но няма. А какви точно оръжия има в американските бази в милитаризираната ни територия - само Байдън и Путин знаят. Предполагам, че никой друг освен тях няма и хал хабер по въпроса!...

Вашингтонският договор не предвижда „втора категория“ страни членки, за които колективната отбрана да се прилага избирателно или в ограничен обем.

Daniel Bojilov: Просто Киро пак си плещи глупостите. Не сме били втора категория страна, член на НАТО, та затова трябвало да сме на първа линия.
За НАТО не знам, ама сме си втора категория страна по отношение на задокеанските му шефове. Българите пътуваме все още с визи дотам, а например Харватите не.
А като Просто Киро е такъв герой може да взима автомата и да поема към ¿-кр@й н@.

В този контекст, съгласно Решение №1 на Конституционния съд на България от 4 февруари 2003 г. „войските на политически или военен съюз на държави - членки на този съюз или на съюзни държави, по ратифициран, обнародван и влязъл в сила за Република България международен договор с политически или военен характер, не са чужди войски по смисъла на чл. 84, т. 11 от Конституцията, ако преминаването или пребиваването им през територията на страната е свързано с изпълнение на съюзнически задължения“.

Призоваваме Руската федерация да проявява уважение към осъзнатия външнополитически избор на Република България за членство в НАТО и към решенията на българския Конституционен съд.

Призоваваме Руската федерация да остане ангажирана в конструктивен диалог със страните - членки на НАТО в Съвета НАТО-Русия, насочен към бъдещето на една по-единна и по-сигурна Европа, основаваща се на върховенство на правото и стриктно прилагане на поетите международноправни ангажименти.

Николай Марков: ...Не знам за вас, господа другари управляващи, но ако бях на ваше място щях да си превеждам парите от фондациите и грабежите по офшорки и беж крачета да бягаме, докато е време. Бягството е срамно, но сигурно! Другото решение е вие лично да воювате срещу руснаците, а целия български народ да ви провери на практика смелостта и каквото там имате. Вежливые люди идут...
Специален поздрав ...
Русские идут песня - YouTube

Русские идут песня

 

Настоящата криза в архитектурата за сигурност в Европа, както и кризата в и около ¿-кр@й н@, следва да бъдат разрешени с дипломатически средства и по пътя на диалога.

РУМЪНСКАТА ПОЗИЦИЯ: Министерството на външните работи на Румъния отхвърля като неуместни и лишени от всякакво основание изявленията на министерството на външните работи на Руската федерация за военното присъствие по Източния фланг на НАТО.

Министерството на външните работи на Румъния напомня, че присъствието на НАТО в съюзническите държави е строго отбранителна реакция на все по-агресивното поведение на Руската федерация в Източното съседство, най-вече след 2014 г., когато ¿-кр@ ин ската територия Крим бе незаконно окупирана от Русия.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!