Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Янев ще купува две подводници, Събев – ледоразбивач

„Подводници нямаме, всеки флот е хубаво да има такава способност. Водят се разговори с определена държава за определен тип подводници, но всичко в момента е на ниво преговори. Има начин средства за подводница да бъдат предвидени в бюджета или в актуализацията му. Не говорим за нови подводници, но са в добро техническо състояние“, обяви пред NOVA NEWS министърът на отбраната Стефан Янев.

Относно развитието на военната инфраструктура, Янев заяви, че всеки мост може да се използва за военни цели, а инвестициите в инфраструктура са добра идея, но трябва да се има предвид нивото на модернизация на българската армия.

„Недофинансирането на способностите на армията е значително през последните години, така че трудно може да се мисли в момента за създаването на нова военна инфраструктура“, добави той.

По-рано днес стана ясно, че колегата му с ресор „Транспорт“ Николай Събев ще се опита да купи ледоразбивач.

„Покупката на ледоразбивач ще подобри целогодишния достъп до българските речни пристанища“, съобщиха от транспортното министерство. До момента България не разполага с такъв. Целта е покупката да е по европроект.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Янев ще купува две подводници, Събев – ледоразбивач

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!