Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Владимир Путин: На ръба на най-страшното сме! Поставяме ултиматум на САЩ!

Владимир Путин е категоричен, че търпението и играта на нерви беше дотук!

Играта на нерви и търпението от страна на Русия към Америка приключи. В това е категоричен президентът Владимир Путин, който поставя ясен и точен ултиматум на САЩ. В противен случай ще избухне война.

Владимир Путин

Владимир Путин постави ултиматум на Америка

„На ръба сме. На ръба на най-страшното, което винаги и всячески сме се опитвали да избегнем. Но явно Америка иска друго и ще го получи, ако продължи така упорито да настоява. Русия не се бои от битки, печелила е много, ще печели пак. Но би ми се искало в 21 век нещата да стоят по друг, цивилизован начин“ казва Путин.

Настояването на Русия, което и говорителят на Кремъл – Дмитрий Песков предаде в интервюто си за Си Ен Ен, е да спре моментано напрежението на границата с ¿-кр@й н@. А Америка да изтегли военните си части оттам, пише informiran.net.

„Нито едно от твърденията на Белия дом срещу нас не се потвърди. Нито едно не се базира на факти, а на чисти спекулации. Преговорите не водят до никакъв резултат. Готови сме на диалог, на взаимни компромиси, но настояваме НАТО да не разширява частите си на изток.

В близост до руската граница не искаме военни части и това е последната ни дума. Алиансът трябва да изтегли войските си, защото рисковете от военен сблъсък вече са реални“, казва се в съобщението.

А самият Владимир Путин коментира, че всичко има своите граници, но те отдавна са прескочени. И положението в момента е на ръба на пропастта. Всичко зависи от САЩ и тяхното благоразумие или глупост.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Владимир Путин: На ръба на най-страшното сме! Поставяме ултиматум на САЩ! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!