Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Имаше прегръдки и цуни-гуни с македонските ръководители. И хахо-хихи имаше

Имаше прегръдки и цуни-гуни с македонските ръководители. И хахо-хихи имаше.

Както можеше да се очаква, посещението на Кирил Петков в Скопие се оказа абсолютно безсмислено. Да, имаше прегръдки и цуни-гуни с македонските ръководители. И хахо-хихи имаше. Нищо друго. Ама Македония нямало да има териториални претенции към България, радват се феновете на "просто Киро". Е, то оставаше и да има такива, за да бъде пълен абсурдът! Особено смешна пък е прословутата самолетна линия. Която на всичкото отгоре вече е съществувала. Тоест възобновяваме един ненужен, както показа реалността, проект. Последния пирон в ковчега на безсмислието на тази визита беше забит от македонския президент Пендаровски, който веднага след нейния край каза, че имало македонско малцинство в България. Само изчака да види гърба на Кирил Петков и с една реплика показа колко празни са всички приказки за "ново начало" и "надграждане". Новото начало ще дойде тогава, когато нашите съседи си пренапишат учебниците по история. Всичко останало е пи ар, тоест дрън-дрън за наивници.

Петър Волгин

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!