Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Режим на тока в цялата страна, но ще пускат след 2 месеца дотирана въздушна линия София - Скопие

Sonia Koltuklieva: Режим на тока в цялата страна, но Кирил Петков и Ник Събев ще пускат след 2 месеца въздушна линия София - Скопие.
И кого ще превозват самолетите? Освен членовете на петте работни групи и държавни чиновници - кого другиго?
А коя авиокомпания би се съгласила да работи на загуба?
Спокооо: държавата ще дотира линията, докато стане печеливша.
Трай, коньо, за зелена трѐва!

Sonia Koltuklieva: Ако министър Nik Sabev няма идея да открие Ekont air с държавни пари, това просто е пълна глупост!
Кирил Петков в Скопие: “Държавата ще дотира авиолинията София-Скопие, докато стане икономически изгодна”.
Бизнесът и туристите от Северна Македония гледат към Белград и Солун, не към София. Няма ли кой да ви обясни това?!Клети аматьори…

Sonia Koltuklieva: Коментар на Asen Dimitrov: “Някой правил ли е разчети какъв бюджет ще е нужен за да функционират тези пет работни комисии и екипите, които ще ги обслужват. Колко ще са разходите примерно за транспорт и дали самолетната линия не е за да обслужва точно тези комисии. Колко ще е и държавната дотацията към авиокомпанията. Кой ще ги плаща тези пари? Защо България трябва да прави разходи за чужди ползи? И в крайна сметка, кому в България е нужна цялата тази офанзива? За РСМ знаем. Как изобщо евро интеграцията на РСМ се превърна в най-важната цел на управляващите? На селата, в които вече има режим на тока дали им е приоритет?
Не е ли време правителството да се заеме със съществени, жизненоважни за държавата задачи, като привеждане в действие плана за възстановяване и развитие, приемане на бюджета, окончателно уточняване на размера на увеличение на пенсиите, мерки за преодоляване на катастрофалното нарастване на цените, водещо до грамадна инфлация и дисбаланс на съотношението между доходите и жизнения стандарт.”

Sonia Koltuklieva: 5 комисии за отношенията България - Северна Македония, които всяка седмица ще се отчитат за свършената работа.
Голяма работа ще падне. Историческа.
И накрая Кирил Петков ще направи това, което Херо Мустафа му каже.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!