Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев: Край с козируването! Следваме първо своите, а после западните интереси!

Президентът Румен Радев твърдо прекратява политиките, следвани от Борисов и ГЕРБ!

Категоричен край на досегашния начин на управление, упражняван от Бойко Борисов и ГЕРБ, слага президентът Румен Радев. Той отсече, че политиката на България оттук нататък ще следва винаги първо своите, а чак след това западните интереси.

Румен Радев постъпва като истински лидер!

Думите са по повод настояването на НАТО да увеличи военните си части на наша територия. Държавният глава, както и военният министър Стефан Янев обаче са твърдо против. Защото това ще доведе неминуемо до влошаване отношенията ни с Русия и Владимир Путин.

Радев на няколко пъти заяви дори в Брюксел, че не одобрява непрестанните санкции на Запада към Русия и за него най-доброто, което може да се направи, е нормален диалог и разбирателство между страните в конфликта.

„Да, ние сме част от ЕС, както и част от НАТО. България винаги ще бъде редом до партньорите от Европейския съюз, всички ние сме част от него. Това е факт. Но също е безспорен факт от историята, че ако избухне война между големите сили, никоя от тях не мисли за малките държави като нашата.

Никой няма да ни помогне, ако сами не си помогнем и не помислим за сигурността си предварително. Няма да позволим да бъдем използвани удобно против Русия, а после да бъдем оставени на произвола. Много пъти се е случвало, историята помни това“, категоричен е Румен Радев.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Румен Радев: Край с козируването! Следваме първо своите, а после западните интереси! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!