Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан изригна: Дава ли си някой в Брюксел сметка какво означава Русия и с какви войски, с какъв арсенал, с какви оръжия разполага?!

Виктор Орбан е категоричен – няма да подкрепя атаките на Запада към Русия!

Категорично против атаките на Запада срещу Русия, при това изцяло за лични интереси, е Виктор Орбан. Премиерът на Унгария, който отдавна се е прочул като „лошото момче“ на ЕС застава зад президента Владимир Путин и руската държава.

Тези дни Виктор Орбан повтори за пореден път, без да го интересува дали някой ще му се обиди, че счита нападките и санкциите към Русия за един вид терор. Терор, целящ единствено и само съобразяване с интересите на САЩ.

Унгарският премиер държи твърдо на позицията си, че Европа трябва да бъде не само в добри, но в тесни приятелски и партньорски отношения с Русия. Защото това ще й донесе само благини в бъдещото икономическо и културно развитие.

Виктор ОрбанОрбан не приема настояването на НАТО да разшири военните си части на Балканите, считайки, че подобни действия са много рискови и могат да предизвикат не само беди, но дори Трета световна война.

„Дава ли си някой в Брюксел сметка какво означава Русия и с какви войски, с какъв арсенал, с какви оръжия разполага?! Преди време самият Путин беше подметнал, че е в състояние да унищожи целите Съединени американски щати за половин час. И да, това е истина.

Това ли искаме за Европа – да я превърнем в бойно поле, което да вземе стотици хиляди, милиони жертви?! Не, Унгария няма да подкрепя подобна лудост!“, отсича Виктор Орбан.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Виктор Орбан изригна: Дава ли си някой в Брюксел сметка какво означава Русия и с какви войски, с какъв арсенал, с какви оръжия разполага?!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!