Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НАТО вече има решение за приемане на ¿-кр@й н@ и Грузия

Столтенберг напомни, че съгласието е дадено през 2008 г., но не посочи срок за приемането на двете държави.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че алиансът вече е взел решение ¿-кр@й н@ и Грузия да станат членове на блока. В интервю за италианския вестник „Република“, цитирано от БГНЕС, Столтенберг заяви, че решението е било взето през 2008 г. по време на среща на върха на държавите от НАТО. 

Ръководителят на НАТО обаче отбеляза, че не е казано кога някоя от държавите ще бъде приета в алианса. Досега нито за ¿-кр@й н@, нито за Грузия е даден срок. 

Столтенберг повтори предишни изявления на НАТО, че в диалога по сигурността с Русия, който започна по-рано тази седмица, няма да жертва политиката си на отворени врати. Москва поиска алиансът да спре разширяването си на изток и разполагането на нападателни оръжия по-близо до границите на Русия. Кремъл разглежда навлизането на НАТО към границите на страната като заплаха за националната сигурност. 

И Грузия, и ¿-кр@й н@ изразиха желание да се присъединят към алианса. Киев дори включи политиката за присъединяване към НАТО в ¿-кр@ ин ската конституция. Въпреки че ¿-кр@й н@ все още не е част от НАТО, Западът обеща да реагира, ако Русия нападне страната. 

От няколко месеца членове на НАТО изказват мнение, че Москва може би подготвя инвазия, въпреки че Кремъл многократно ги уверяваше, че не крои подобни планове. Европейските преговори за сигурност между Русия, САЩ и НАТО, проведени тази седмица, не дадоха конкретни резултати. 

Източник: segabg.com

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: НАТО вече има решение за приемане на ¿-кр@й н@ и Грузия | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!