Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изключително брутален АНТИБЪЛГАРСКИ ход на САЩ

Изключително брутален АНТИБЪЛГАРСКИ ход на САЩ

Foto: www.state.gov, commons.wikimedia.org

„Изключително брутален АНТИБЪЛГАРСКИ ход на САЩ“; „Решили са да превърнат България в ¿-кр@ ин ата на Балканите“; „проектът ¿-кр@ ин а с една крачка вече е в отвъдното, а на тях им трябва нова гореща точка в Европа?“; „Най-важното е да не се съгласяваме да се признае българско малцинство в Македония. Ако това стане, ще поискат реципрочно да се признае и македонско малцинство у нас и после ще искат и Пиринска Македония“: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни „Вашите гласове“. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Това обобщение от мнения прави сайтът Гласове, който по-рано днес публикува изявление на заместник-помощникът на държавния секретар на САЩ за Западните Балкани Габриел Ескобар. Посолството на САЩ в София работи с българското правителство по въпроси, свързани със зачитането на правата на македонското малцинство в България. Това, според novatv.mk, е заявил той пред „Гласът на Америка“

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

МНЕНИЯТА:

ЗИП

Изключително брутален АНТИБЪЛГАРСКИ ход на САЩ. Скандално изявление на Ескобар, което има потенциал да срути дори правителството ако няма бърза нота от Външно!

Любопитно!

Решили са да превърнат България в ¿-кр@ ин ата на Балканите, ако правилно разбирам думите на този за македонско малцинство в България? Нашите продажни политици наясно ли са какво означава това???

Просто от любопитство!

Да разбираме, че проектът ¿-кр@ ин а с една крачка вече е в отвъдното, а на тях им трябва нова гореща точка в Европа?

Кой ни го натресе това „българско малцинство“ в РСМ ?

По-голяма глупост до сега не бе сътворявана. Ако признаем „македонско малцинство“ у нас като реципрочна мярка на нашето „българско малцинство“ РАЗРУШАВАМЕ ИНТЕГРИТЕТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ. Ще последват искания за турско, циганско, арменско, тракийско, добруджанско и шопско малцинства. Къде е нАуката, къде са красните прафесари и академики да извикат, че това е национално предателство и тоя път ни води да национална катастрофа и бунтове? Не пресилвам нещата, само ПРЕДУПРЕЖДАВАМ !

Господине,

не е Ваша работа, нито на посолството Ви, да се намесвате в отношенията на РБългария и РСеверна Македония! Ние сме самостоятелни държави с близки родствени връзки и предметът на временни разногласия ще си го решим сами, без настойничеството на никоя друга страна, разумът показва, че такова даже би могло да се използва от някои наши противници като напр. идеологическа намеса във вътрешните работи на други страни, което не е желателно нито за нашата, нито за Вашата страна, нали?

Helleborus

До писалите по-горе, наистина ли не вдявате, че България САМА изисква разделянето на въпросните две етнически малцинства, при положение, че „промяната“ го гласува на КСНС току що, като заяви, че в Македония има някакви българи и отделно македонци, а ние ще защитаваме правата само на българите. Може ли такова безочие, да поставиш към македонците изискването да се разцепят официално, да ги изнудваш да го запишат в Конституцията си, за да им падне ветото и после да отричаш, че в България също има две аналогични групи? С този мозък, нищо чудно, че говорим за тролове. Да ви кажа ли защо се заговори за македонци в България, за ваше добро е, понеже докато не ви натиснат отвъд поносимото, няма да реагирате.

Стефан

Права на македонско малцинство в България ?!?! Очаквайте скоро да щукнат НПО-та в Благоевградско и да обясняват на местните хора, че са се объркали да се смятат за българи. Този човек е заплаха за националната сигурност на България.

Идеалист

Най-важното е да не се съгласяваме да се признае българско малцинство в Македония. Ако това стане, ще поискат реципрочно да се признае и македонско малцинство у нас и после ще искат и Пиринска Македония. Много българска кръв се проляла за тази душегубка на България. Ако толкова им трябва на американците и западните им слуги, да измислят начин да си я приемат без нас. Общуването с тези хора ни е донесло само загуби и страдания. Техния майстор ще са албанците. Кирчо се разтревожил, че нямало как да пътува със самолет до Скопие. Та кой пътува на 180 км със самолет, на тези разстояния се пътува с лек автомобил или с хеликоптер, може и с малкия правителствен самолет, големия е за Турция.

OLD

RE : Анонимен от.. на 13.01.2022 в 19:17 Всеки е свободен да има поглед от височината на “ собствената камбанария“. И при Васил Иванов Кунчев и Христо Ботьов Петков е било така. Но тяхните са били и тогава и сега високо над земята. На другите са били засипан с пръст, за да не са по-високи от ата на бея. Но все хора и християни. И от всички има нужда и тогава и сега! Дали……. ?

observer

Президент, правителство под карантина, скоро и народното събрание, а сръбският Спартак здрав като бик. Какви времена…

Колкото и да ми е тежко да призная

но достойнството и самочувствието на сърбите е в пъти над нашето. Не би трябвало да е така, но е факт! Нямам предвид само този случай и го казвам, защото ги познавам.

задунайска уфсъ с евразийски манталитет

3. Ако беше „балкански тарикат“ и „сръбски Андрешко“, Джокович щеше да си купи сертификат за ваксинация. Никой никога нямаше да разбере, че не е ваксиниран. Австралийците щяха да са доволни, дори да подозираха, че сертификатът е неистински – важното е, че е показал подчинение и че играе по правилата. Това е основната цел на всички „мерки“………. Джокович е известен с това, че е антиваксер. Освен това не е някой неизвестен като Киро Факира или Тихомир Чергов, знае се какви изказвания е правил срещу ваксинирането. Австралийците са доста чувствителни на тази тема след като най-близки роднини стояха разделени дълго време заради строгите мерки срещу пандемията.

Източник: Гласове, FAKTI.BG

Вашите гласове: Решили са да превърнат България в ¿-кр@ ин ата на Балканите | glasove.com Новини

Източник/ци: Изключително брутален АНТИБЪЛГАРСКИ ход на САЩ – О Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!