Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Генерал от ЕС: Путин е много търпелив! САЩ и Европа отдавна прекрачиха всички граници!

Владимир Путин

Генерал Роберт Муд застана на страната на Владимир Путин и Русия!

На страната на Владимир Путин и Русия застана твърдо не кой да е, а генерал от ЕС. И предизвика буквално взрив с изказването си. Бившият генерален инспектор на норвежката армия Роберт Муд е категоричен, че руският президент е не само неконфликтна личност, но и твърде търпелив и миролюбив. Защото Америка и Европа отдавна са прекрачили всички граници.

Владимир Путин беше защитен от европейски генерал!

„Тази злоба, това с десетилетия негативно отношение, насаждано към Русия, е непростимо. Това е грешка, породена от алчност и интереси, но може да доведе до непоправими последици. Заплахата от Трета световна война чука на вратата ни и ако това се случи, не Русия ще бъде виновна. Тя просто ще отвърне на атаките.

От 30 години постоянно гледаме и слушаме как страната на Путин е обявявана за „световното зло“. Те са злодеите, а американците са добрите, героите… Стига толкова! Всеки с малко разум в главата отдавна е осъзнал, че това е целенасочена политика, но тя става все по-агресивна“, казва Роберт Муд.

Генералът обвини директно Запада, че нагло и безскрупулно изопачава реалността като сравни ситуацията дори с времето на Хитлер, пише vesti.bg.

„След всички злини, извършени от германците по нареждане на Хитлер, днес, години след това, Европа намери начин да „прости“ и да „забрави“.

За диктатора не се говори с такава омраза, колкото за Владимир Путин и Русия. Защо?! Заради американското високомерие, граничещо с абсурд.

Да сте видели един, поне един филм, който да представя американеца като лошия герой, а руснака като добрия?! Не сте, няма и да видите. Това е престъпно поведение и чудовищна обида към Русия, които трябва да бъдат прекратени моментално“, твърд е генералът.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Генерал от ЕС: Путин е много търпелив! САЩ и Европа отдавна прекрачиха всички граници! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!