Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков изрази съжаление, че заради наложената му карантина не е успял да отиде при протестиращите пред Народното събрание и смайващо обяви: Аз днес бях в Министерски съвет!


Кадър БТВ

Премиерът на България Кирил Петков бе категоричен, че няма да се премаха зеления сертификат.

Той изрази съжаление, че заради наложената му карантина не е успял да отиде при протестиращите пред Народното събрание срещу зеления сертификат.

Премиерът обаче отново посочи, че е готов да чуе идеите им още този петък, когато се очаква наложената му изолация да отпадне.

Министър-председателят беше категоричен, че на прага на петата ковид вълна, отмяна на зеления сертификат не може да бъде направена. Единственият начин щетите от пандемията да бъдат ограничени е масовата ваксинация, подчерта отново премиерът, цитиран от правителствената пресслужба.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Във видеоразговор пред БТВ Кирил Петков изненадващо заяви, че днес (вчера) е бил в министерски съвет, което провокира бурни коментари и предположения, че явно е нарушил карантината си.

Видеоразговорът внезапно прекъсна и после Кирил Петков се поправя и казва, че Министерски съвет се е провел онлайн.

Водещият на новините Иван Георгиев пита премиера дали се е чул с вътрешния министър Бойко Рашков, пише Трибюн.бг.

Не, аз бях в Министерски съвет с неговия заместник до преди малко и преди малко включих телевизора да видя какво се случва. Не, не съм имал директен разговор“, заявява Кирил Петков. В този момент връзката прекъсва или някой просто затваря телефона.

След възстановяване на връзката журналистът бърза да попита къде се е провел разговора със зам.-вътрешния министър, а Петков вече отрезвен отрича и казва, че това е било част от днешния министерски съвет, който се е провел онлайн, заради наложената карантина

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Petel.bg - новини - Петков: На прага на петата вълна отмяна на зеления сертификат не може да бъде направена

Petel.bg - новини - Кирил Петков смайващо обяви: Аз днес бях в Министерски съвет!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!