Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Партньорските ни служби са разбрали за заплахата за живота на някой си общински храненик, но за 12 години не разбраха нищо и нямат информация за откраднати едни 200 милиарда

Николай Марков

Забавна американска демокрация се гради в нашата територия.

Партньорските ни служби, много общо казано, са разбрали за заплахата за живота на някой си общински храненик Борис Бонев, но за 12 години не разбраха нищо и нямат информация за откраднати едни 200 милиарда от политици, магистрати, олигарси и прочее. Ти да видиш с какви работи се занимават специалните ни партньорски сужби?! Строго охраняват своите хора парашутирани и интегрирарани в цялото държавно управление, но за всичко останало в територията – нямат информация. Не знаят какво се случва!

Когато един екземпляр направи Синя зона почти цяла София и стотици милиони потекоха към офшорки, нямаше проблем. Ядохме кюфтетата и не ревахме. Сега ревем до небето, че ще ни убиват, защото сме много ценни за света и идат избори. Нали?

И все пак, партньрските ни служби не знаят ли кои лица  ограбиха еврофондовете, например? А националния капитал? Не знаят ли кой търгуваше в противоречие с международните правила с висок клас оръжие и наркотици с Ислямска държава?  Нищо ли не знаят за хилядите безследно изчезналите български граждани? А дали имат информация кой уби почти всички защитени и незащитени от държавата свидели преди съдебните заседания? Имам и други въпроси, но да спрем до тези.

Партньорството, другари американци и евробюракратични крадльовци, не е синергичен грабеж на една нация. Друга работа е! Все някога ще го разберете, но по трудния начин.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!