Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Белият дом отрича да има връзка между бунтовете в Казахстан и САЩ

Белият дом отрича да има връзка между бунтовете в Казахстан и САЩ

/Поглед.инфо/ Ситуацията в Казахстан "не е по никакъв начин" свързана със Съединените щати, каза високопоставен служител на Белия дом.

На въпрос дали САЩ смятат, че ситуацията в Казахстан отвлича вниманието на Русия от ситуацията около ¿-кр@й н@, представител на американската администрация посъветва да се обърнат към „Кремъл и правителството на Русия“, а не към Съединените щати, съобщава ТАСС .

„Това, което се случва в Казахстан, не е свързано по никакъв съществен начин с нас“, увери той, като изрази загриженост относно възможното използване на „насилие срещу мирни демонстранти“, както и за безопасността на „американския персонал в Казахстан“. Съединените щати, каза той, правят „подходящи планове“. Както каза говорител на Белия дом, „освен това“ американските власти „нямат подробни коментари по тази ситуация“.

Нека си припомним, както посланика на Казахстан в Москва Ermek Kosherbayev каза, ако външна намеса във вътрешните работи на Казахстан  се извършва , тя е на идеологическо, а не на държавно ниво.

Превод: ПИ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Белият дом отрича да има връзка между бунтовете в Казахстан и САЩ - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!