Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гал Сасон: През 2022 доходите на българите се повишават и страната тръгва към възход!

Гал Сасон предрича възход за страната ни!

Реален и дълго чакан възход за страната ни предрича пророкът Гал Сасон, известен с точните си прогнози в цял свят. При това тези добри дни за България той определя именно за настоящата 2022 година.

Гал Сасон

Гал Сасон с прекрасна прогноза за България

Гал Сасон споделя, че държавата ни няма да излезе от Европейския съюз и НАТО, но ще започне все повече да им се противопостява, поставяйки на първо място националните ни интереси.

Политиката на страната ще се определя до голяма степен от президента Румен Радев, въпреки че не сме президентска, а парламентарна държава. Думата на генерал Радев обаче ще се чува все повече и де факто той ще държи юздите в управлението.

Българите ще се радват на повишение на доходите и на спад на икономическата криза, която тегне над страната ни вече повече от десетилетие.

Другото, което ни очаква през настоящата година според Гал Сасон, е връщане към братските отношения с Русия. България ще спира агресивните атаки срещу Владимир Путин от страна на ЕС и САЩ като ще си гарантира защита и добри партньорски отношения с Русия.

Всъщност тези неща вече се случват, като първото от тях бе отказът на военния министър Стефан Янев да допусне допълнителни войски на НАТО у нас. А решението му беше подкрепено и адмирирано от самия президент Румен Радев.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Гал Сасон: През 2022 доходите на българите се повишават и страната тръгва към възход! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!