Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето я „руската“ (¿-кр@ ин ската) авторка на филма, който заличи приноса на България към Кирилицата!

Ето я 'руската' авторка на филма, който заличи приноса на България към Кирилицата! - Скандално

Тя е авторката на филма „Една вяра, един език“, в който е заличен приноса на България към кирилицата и се обяснява, че Македония е родина на нашата азбука.

Това е писателката Елена Мироненко (фамилията й е ¿-кр@ ин ска), която списва собствен блог под псевдонима Лена Миро.

Тя е набор 81. Женена е за американския журналист и фотограф Ричард Прайд. Учила е една година в Бостън, но прекъсва обрaзованието си и се завръща в Москва, където започва да списва собствен интернет сайт с американско финансиране.

Русия категорично се дистанцира от този филм, като заяви, че не подкрепя лъжите и пропагандата в него. С официално изявление Руското посолство у нас заклейми съдържанието на филма.

ЕЛЕНА МИРОНЕНКО

Елена Мироненко е типичен руски соросоид – писател, сценарист, блогар на издръжката на финансирано с американски средства НПО… женена за американец и редовен участник в международни информационни провокации за влошаване на отношенията между България и Русия и нагнетяване на вражда между двата братски народа. Тя стои и зад филма с фалшифицираната история на България, в който се твърди, че през 1878 г. и 1944 г. Русия ни е освободила, за да ни пороби.

За да добият нашите читатели по-пълноценна представа за „творчеството“ на рускинята с ¿-кр@ ин ски произход Елена Миро, предлагаме произволно избрани цитати от нейна публикация в скандалният й жълт сайт „LiveJournal“: 

„Ето какво предлагам: 1) Направете влизането в центъра на Москва платено. Предлагам даже да не струва някакви си 500 рубли, а минимум 200 долара. Тогава тук ще карат само красиви и успешни хора с красиви коли, а не разни колхозници с ръждивите си ужасни „Пасати“. Предлагам офис служителите с мизерни заплати да ходят на работа с метрото, ​​а най-добре да се разкарат завинаги от столицата. Някъде зад Колима, за да не ни тровят повече тия скъсани отрепки с пушилката на 20-годишните си коли и въобще с безсмисленото си съществуване.

2) Направете входа в центъра на Москва платен. И нека е толкова скъп, че бедните отрепки да не могат да си го позволят. Така ще спасим центъра от най-гадните стари жени и останалите зли духове под формата на честни, но горди хора без двойни стандарти, за които има красива станция Бирюльово-Товарная (Мизерен район в покрайнините на Москва – б.р.). Със сигурност там също има магазини, ресторанти и развлекателни пунктове“.

От краткия преглед на сайта й, Skandalno.net остана с впечатлението, че Елена Мироненко е руският еквивалент на Албена Вулева. С уточнението, че за разлика от нашенската сигнално жълта репортерка, чийто цинични коментари бяха насочени единствено към светски знаменитости, Мироненко захлебва и от политически поръчки като платен соросоиден агитатор към американските НПО. И също като агент Навални на прицелът й са Путин и неговите консервативни политики.

Подробности за Елена Мироненко можете да прочетете ТУК

Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Ето я "руската" авторка на филма, който заличи приноса на България към Кирилицата! - Скандално

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!