Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин изхвърля Кирил Петков на боклука! Русия измъква България от НАТО

Путин изхвърля Кирил Петков на боклука! Русия измъква България от НАТО

Кирил Петков няма да изкара мандата си и ще се провали заради проамериканските си виждания!

България ще напусне НАТО и ще бъде отново под сферата на влияние на Русия. Такава ще е съдбата и на всички основни държави от Източна Европа. Това обяви като сигурен факт политическият анализатор Валентин Вацев в предаването „Политическо НЕкоректно“, съобщи БНР.

Вацев вижда бъдещето на Европа в зони на влияние. Той твърди, че Русия ще си върне почти всички зони от времето на СССР, тъй като ще принуди НАТО да се свие до границите си до 1997 г. България влезе в НАТО през 2004 г., което значи, че по думите на Вацев ще го напусне.

Той е категоричен, че САЩ ще остави доброволно тези зони на Русия, тъй като няма да има друг избор. Кремъл превърхожда Америка в пъти във военно-техническо отношение и това е причината в момента да се водят преговори за ¿-кр@й н@, вместо директно да се атакуват руснаците.

Владимир Путин маха Кирил Петков

Валентин Вацев не вижда голямо бъдеще за настоящото ни правителство именно заради промяната на курса във външната ни политика, която предстои. Според него това правителство е проамериканско и това ще му изяде главата, тъй като предстои България да се върне към зоната на влияние на Русия.

„Кирил Петков е най-проамериканският премиер, когото сме имали през последните 30 години. Това ще доведе България по задънена улица, тъй като Русия ще си върне влиянието у нас. България няма твърда позиция в това отношение, ние сме готови да посрещнем всеки победител на Овлов мост.“, коментира Вацев.

Според него големият проблем пред това правителство е, че то има поставени от САЩ задачи, които няма да може да осъществи. А те са свързани с приемането на Северна Македония в ЕС и поставянето на нови американски военни бази в България.

Президентът Румен Радев е фигурата, която ще провали кабинета „Петков“, понеже ще откаже да подкрепи гореспоменатите цели, а това най-вероятно ще доведе до разпадането на управляващата коалиция.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Путин изхвърля Кирил Петков на боклука! Русия измъква България от НАТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!