Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: България и Русия трябва да се държат заедно! САЩ не ви мислят добро, осъзнайте го!

Владимир Путин силно вярва в приятелството на двете ни страни!

Руският президент Владимир Путин за пореден път заявява, че приема България не само като приятелска, но и като братска страна. И се надява връзката, която съществува между народите ни от векове, да се запази и пребъде.

Владимир Путин държи на отношенията с България

Той е доволен и не скри адмирациите си към президента Румен Радев, който се противопостави на навлизането на нови войски на НАТО у нас. Искане, отправено от Алианса, във връзка с проблемите в Украйна, в които Америка няма никакво морално право да се бърка.

„Вярвам в България и знам, че управниците ще постъпят разумно. Не е необходимо да се замисляш много, за да разбереш намеренията и на ЕС, и на САЩ. Те гледат само себе си, своите си интереси. И пет пари не дават за малки държави като България.

Дано не се стигне дотам, но ако избухне война между Америка и Русия, то за българите ще е спасение да бъдат на наша страна. Защото ние винаги ще ви защитим. Правили сме го през вековете, ще го правим и занапред.

Не предавайте приятелството ни, защото ако зависеше от Щатите, дори от Европа, България отдавна да беше разкъсана на парчета и териториите й да бъдат разпределени – биха ви оставили само едно малко кътче, в което да битувате с ромите. Звучи тежко, звучи жестоко, но това е факт“, казва Владимир Путин, пише informiran.net.

Той е сигурен в подкрепата на още една европейска държава и това е Унгрия. Чийто премиер Виктор Орбан многократно е заявявал огромното си уважение и чисто приятелство към Путин и Русия.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Путин: България и Русия трябва да се държат заедно! САЩ не ви мислят добро, осъзнайте го! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!