Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Андрей Червенков: Мръсната игра на Киро и Херо с тока и АЕЦ

Андрей Червенков

Американската посланичка Херо Мустафа за пореден път ще защити американските интереси за сметка на българските. Щатската дипломатка е сграбчила здраво за топките премиера Кирил Петков и финансовия министър Асен Василев, които ще изпълнят поредната й поръчка като отплата за властта, която Херо им сервира.

Докато българският бизнес се гърчи от високите цени на тока и реве на президента Румен Радев да свика Консултативен съвет за национална сигурност за енергетиката, изглежда Херо Мустафа е разпоредила на Киро и Асен по никакъв начин да не се мисли за компенсации към бизнеса заради скъпия ток на свободния пазар.

Работната цел на американката била всички печалби, идващи от разликата между себестойността на произведената електроенергия и продажната цена на тока на борсата, да остават в държавните енергийни предприятия. Главната цел на Херо Мустафа обаче била – след като БЕХ бъде силно капитализиран, с парите от печалбите АЕЦ Козлодуй да построи сам 1 или 2 нови атомни блока. Разбира се – договорът за строителството ще бъде с американската компания Уестигхаус.

Така Херо Мустафа ще си изпълни поредната успешна мисия за защита на американските икономически интерес, без значение, че за целта ще бъде унищожен или фалиран български бизнес за милиарди и хиляди българи ще си загубят работните места.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: АФЕРА.БГ | МРЪСНАТА ИГРА НА КИРО И ХЕРО С ТОКА И АЕЦ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!